I et sameie eller borettslag er det stadig små ting som må fikses. Det kan ta mye av styrets tid å finne hjelp når ting ikke fungerer ordentlig, enten det er elektronikk i fellesarealene som ikke fungerer, deler av en mur eller gesims som er ødelagt, en tørketrommel som ikke tørker eller en dørpumpe som synger på siste verset. Men en dyktig vaktmester kan gjøre noe med tingene når de oppstår - både fordi vaktmester kjenner eiendommen godt, og fordi noen som tar en runde med jevne mellomrom vil avdekke ting som har oppstått, eller er i ferd med å gjøre det. 

Har dere behov for en som ser behovet og kan reparere der det trengs? Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på vaktmestertjenester!

Hvem er våre vaktmestere?
 

Våre fast ansatte vaktmestere er blant andre Vegard, som har 15 års erfaring innen tømrerfaget, Oliver som har 12 års erfaring som rørlegger, og teknisk sjef Espen som er tidligere elektriker og daglig leder i et elektrikerfirma. På inspeksjonen ute hos våre kunder kan de forstå og avdekke avvik, og gjøre noe med det. Da kan dere som kunder føle dere trygge på at bygninger, fellesområder, utearealer og teknisk anlegg er velholdt til enhver tid. Vi tilpasser tjenestene etter deres behov og ønsker, enten det er at vaktmester er innom en gang i uken eller et par ganger i måneden.

 

Hva kan vaktmester gjøre?
 

Våre vaktmestere kan hjelpe til med alt mulig av drift og vedlikehold på eiendommen. Dette innebærer blant eiendomsoppsyn, hekkeklipping, plenklipping, raking, snømåking, strøing, graffitifjerning, dørkontroll, låsejustering og funksjonstest av heis. Med en vaktmester fra Fortrinn får styret avlastning i hverdagen. Det er ofte mer enn nok å gjøre som styremedlem i et borettslag og sameie. Vi har fokus på at styremedlemmer skal kunne bruke tiden på det som er viktig for dem - enten det er å innhente tilbud på større prosjekter, eller bruke tid i skogen sammen med familien. Vaktmester kan også bistå når det kommer til tilbud på større prosjekter. Vi i Fortrinn har et stort nettverk av flinke håndverkere, og de siste årene har vi bistått styret i blant annet fasaderenovering og takreparasjon. 

 

Nær dialog med vaktmester
 

Nær dialog med kundene våre er viktig for oss, og derfor tilbyr vi en egen digital portal hvor styret får tilgang, og kan kommunisere direkte med vaktmester på eiendommen. Vaktmester oppdaterer etter hver runde hva som har gjort, kan sende meldinger til styret når det er ting å se på, og styremedlemmer kan også sende direktemeldinger til vaktmester. Styret får en fast kontaktperson med tilhørende vikar i tilfelle sykdom og ferie, så dere kan alltid være trygge på at en vaktmester er til stede med de intervallene som passer for dere.

Fyll i kontaktskjema for å booke en gratis befaring hvor dere kan høre mer om det vi har å tilby.