Pålitelige håndverkertjenester 


Bygningsmassen til et sameie eller borettslag er verdifull og må tas vare på så den ikke forfaller og blir unødvendig kostbar å reparere. Våre vaktmestere sørger for at teknisk anlegg fungerer, at graffiti blir raskt fjernet og de fører tilsyn med tilstanden på eiendommen slik at borettslaget eller sameiet ligger i forkant av problemene. Gjennom Eiendomsportalen som alle kunder får tilgang til, rapporterer vaktmester til styret om avvik og styret vil til enhver tid være oppdatert på vedlikeholdsarbeid og reparasjoner som må utføres. Men med tid og stunder, kan det bli behov for en større jobb på bygningen. 

Trenger dere gode håndverkere til å gjøre smått og stort vedlikehold? Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Vedlikeholdsprosjekter i sameiet

 

Større vedlikeholdsprosjekter i borettslag og sameier må utføres med jevne mellomrom. Avhengig av byggets alder og tilstand og den langsiktige vedlikeholdsplanen bør prosjektene planlegges i god tid slik at det er mulig å spare fellesskapet for plutselige utgifter. Men å hente inn tilbud, kvalitetssikre dem og styre prosjektene slik at de får ønsket resultat kan spise mye av styrets tid. Det er ikke alltid en har kvalifikasjonene internt for å jobbe med store prosjekter, og det er der vi i Fortrinn gjerne vil bistå styret. 

Om det gjelder maling av fasade eller fellesarealer, utskiftning av tak og vinduer eller fullstendig rehabilitering av mur- og bygningsmasse, har vi kontaktene som kan hjelpe dere. Via vårt nettverk kan vi bistå med alle oppdrag som vil gjøre at boligmassen beholder sin verdi og standard.

 

Jevnlig vedlikehold er også viktig


Jevnlig vedlikehold kan forlenge levetiden til boligmassen og gjøre at store vedlikeholdsprosjekter ikke trenger å omfatte kostnader opp i skyene, og hodebry for styret. Våre vaktmestere har lang erfaring innen blant annet rørlegger-, tømrer- og elektrikerfaget, og de kan hjelpe til med alt mulig av daglig drift og vedlikehold på eiendommen. 

Vaktmester får fullt overblikk av hva som må gjøres av vedlikehold på eiendommen, og kan forberede styret på hva som må gjøres. Styret bestemmer hvilken frekvens på vaktmesterrundene som er ønskelig og deres faste vaktmester vil utføre blant annet eiendomsoppsyn, hagearbeid, småreparasjoner, graffitifjerning, dørkontroll, låsejustering og funksjonstest av heis. Vi i Fortrinn har fokus på at styremedlemmer skal kunne bruke tiden på det som er viktig for dem - enten det er å arrangere beboermøte før et større vedlikeholdsprosjekt, eller bruke tid sammen med familien. 

 

Fyll i kontaktskjema, så kan vi ta en uforpliktende prat om deres behov.