På dugnadene kan en få mye gjort, men grøntarealer trenger jevnlig vedlikehold som vanning, klipping og beskjæring. Våre vaktmestere sørger for at uteområdene ser presentable ut til enhver tid, og at planter, busker og trær får oppsyn og den behandlingen de trenger.

Trenger dere bistand med hagearbeidet? Ta kontakt i dag for en uforpliktende befaring.


God skjøtsel av grønne områder

 

Med jevnlig plenklipping og fjerning av ugress i borettslaget, får beboerne et godt sted å være ute i sommerhalvåret, rett ved boligen. Dette er med på å skape et hyggelig bomiljø for alle. Vaktmester fra Fortrinn tilpasser vedlikeholdet til vær- og sesongendringer. Skjøtsel av plen må spille på lag med tørt og vått vær, snø som skal komme og snø som skal smelte. Når vi inngår en avtale om vaktmestertjeneste, vil styret slippe å måtte forholde seg til om plenen blir klippet i sommerferien, eller om trimmingen av busker blir gjort korrekt på dugnaden. 

I Eiendomsportalen som alle våre kunder får tilgang til, kan dere følge med på arbeidet som blir gjort, sende meldinger til vaktmester og få oppdateringer på både vedlikehold og hagearbeid fra samme firma - Fortrinn. 

 

Vaktmesters oppgaver i utearealene

 

Klipping av hekk og plen og trimming av trær og busker er en del av hagearbeidet våre vaktmestere gjør. Men de tar seg også av snømåking, strøing, grafittifjerning, småreparasjoner og vedlikehold, dørkontroll, låsejustering og lyspæreskifting - samt gjennomgang av hele eiendommen med en frekvens som styret ønsker. 

Vi kommer gjerne på gratis befaring for å avdekke deres behov for hagearbeid og vaktmestertjenester i borettslaget eller sameiet. 
 

Fyll inn kontaktskjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.