Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Våre tjenester

Styrer i borettslag og sameier har ofte mer enn nok å gjøre, om en ikke også skal måtte følge opp at vaktmester- og renholdstjenester blir gjennomført på en tilfredsstillende måte. Vi kjenner til utfordringer styrene står i, og ønsker å bidra til en enklere styrehverdag. Er det rom for forbedring av vaktmester- og renholdstjenester der du bor?

Få et tilbud

 

Da vaktmesteren for våre næringseiendommer gikk av med pensjon, ønsket vi å teste en ekstern leverandør av eiendomstjenester. Det viste seg raskt at ingen av dem vi prøvde ut hadde eierskap nok til å utføre tjenestene på en måte både vi og våre leietakere var fornøyde med. Det var både frustrerende og unødig bruk av tid at vi måtte følge opp disse leveransene.

Derfor startet vi Fortrinn, med ansatte som jobber både på våre egne eiendommer og ute hos våre kunder. Styrene i sameier og borettslag vi har avtale med, uttrykker at vi har god oppfølging, og at de slipper å følge opp at oppgaver blir tatt hånd om. Vi vet hvilke utfordringer styrene står i, og vi tar oss gladelig av mange av disse oppgavene.

Vår ambisjon er at du skal slippe å bruke tid og krefter på å følge opp en mangelfull tjenesteleveranse. Skulle det allikevel være noe du ikke er fornøyd med, har vi en tilstedeværende kundeservice som setter fornøyde kunder aller først.

Med Fortrinn får du en hverdag hvor du kan bruke tiden din på det som virkelig betyr noe for deg.

 

Her er våre tjenester til borettslag og sameier i dag

Kontakt oss

Vil du ha et tilbud? Ta kontakt med oss i dag, så avtaler vi en 15 minutters gratis befaring hos dere. 

Din henvendelse vil bli besvart på E-post, ønsker du å bli kontaktet på
annet vis, skriv det i meldingsfeltet.