Spar penger med matteavtale


Det virker kanskje som en motsigelse å spare penger på å ha en fast matteavtale med en månedlig kostnad. Men sand og grus som blir dratt inn i et inngangsparti utenfra, kan raskt føre til både riper, hakk og at det blir møkkete, ikke minst. Slik slitasje over tid vil gjøre renholdet vanskeligere og kostnader til skuring og boning kan bli nødvendig. Jo dårligere man tar vare på underlaget, desto høyere kostnader vil knyttes til rengjøring og vedlikeholdsbehov som oppstår. Men ligger det en matte i inngangspartiet, øker sannsynligheten for at folk tørker av seg på beina allerede ved inngangen. Dette bidrar til å gjøre renholdet enklere, og rengjøringskostnadene potensielt flere hakk lavere. En matteavtale er derfor en lur investering. Da beskyttes underlaget, samtidig som inneklimaet holder seg godt. 

Har dere behov for en matteavtale? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

Bedre innemiljø med matteavtale

 

Når det virvler støv og smuss opp fra et skittent gulv i inngangpartiet, kan det dras med inn i boliger og irritere slimhinner. For mennesker med astma og allergier, er et godt innemiljø spesielt viktig. Mattene som kan leies gjennom Fortrinn tar til seg hele 80 % av vann og partikler. Det første er spesielt relevant o vinteren – da drar vi med oss spesielt mye fuktighet inn. Om det ikke absorberes skikkelig, kan det utgjøre en sklifare for beboerne. Vår samarbeidspartner Stil Tekstilservice har matter med en kraftig gummiert bakside som holder dem stødig på plass. Avhengig av hvilken årstid vi er i, vil mattene måtte skiftes ut med et visst intervall. Når smussprosenten blir for høy, vil ikke matten lenger være effektiv, og smusset vil bli dratt inn i oppgangene. Om vinteren vil utskiftning skje oftere på grunn av snø, salt og grus vi tar med oss inn utenfra, men vi finner sammen ut behovet i deres borettslag eller sameie. 
 

Hvorfor velge matteavtale med oss?
 

Fortrinn samarbeider altså med Stil Tekstilservice som har levert matter til sameier og borettslag i flere tiår. Kort oppsummert er det flere fordeler med å ha en god matteavtale i borettslaget eller sameiet:

  • Mattene har en tekstiloverflate som trekker til seg smuss og fuktighet.
  • De har en gummibelagt underside gjør at matten sitter godt på gulvet.
  • Utleiemattene kommer i flere farger og størrelser.
  • De bidrar til et bedre inneklima og holder fuktighet og smuss unna.
  • Mattene kan gi lavere rengjøringskostnader ved å redusere renholdbehovet.
  • Mattene kan brukes for sklisikring og støydemping.

Sammen kan vi tilby en bredt utvalg av matter som effektivt absorberer smuss og skitt. Dere velger selv utbyttefrekvens, størrelse og farge på mattene - de kommer i flere fine farger som kan stå i stil med resten av inngangspartiet. Hvor ofte mattene bør skiftes ut avhenger av en rekke faktorer og bør vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 

Matteavtale og rengjøringstjenester

 

Fortrinn tilbyr også renholdstjenester av høy kvalitet. Noen sameier tror de er for små til at det lønner seg å sette ut trappevasken. Men vi har ofte vært første profesjonelle aktør til å bistå små sameier, så ikke nøl med å ta kontakt. En pålitelig renholdstjeneste pluss en kvalitetssikret matteavtale, sørger for at renholdet i fellesarealene holder en høy standard til enhver tid. 

 

Fyll i kontaktskjema så avtaler vi en gratis befaring for å kunne sette et tilbud på matteavtale.