Vinteren kan være ren idyll når et hvitt teppe dekker bakgården, men mange centimeter med snø kan gjøre det vanskelig å ta seg frem på fellesområder. Og så snart temperaturen skifter fra minus til pluss og tilbake igjen, kan det bli skøytebane over natten. Fortrinn sørger for at det innendørs blir mer sklisikkert med matter som suger opp 80 % av all skitt og fuktighet, og vi sørger for snømåking og strøing som gjør det trygt for beboerne å ferdes utendørs.

Trenger dere snømåking i borettslaget eller sameiet? Ta kontakt i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe

Rustet for skiftende vær

 

Snømåking er viktig for å forhindre at det blir holke, og vaktmester fra Fortrinn tar på seg denne jobben, slik at styret kan bruke tiden på andre ting. Vi er til deres disposisjon for å både forebygge og sikre inngangspartier, trapper, parkeringsplasser og annet uteareal på eiendommen deres. Vi bruker salt og sand etter værforholdene, slik at fremkommeligheten er så god som mulig. 
 

Hvordan kan vi hjelpe med snømåkingen?
 

Ved å inngå en avtale med oss, finner vi ut av hva behovet deres er og vi lager en plan for snømåking gjennom vinteren. Dere får en dedikert vaktmester og kontaktperson som vil bistå dere i faste planer, og kan ta oppdrag når endringer skjer - som snøfall som kan komme uventet på, eller temperaturendringer som gjør det vanskelig å ferdes sikkert. 

Fyll i kontaktskjema så tar vi kontakt og avtaler en befaring for å se nærmere på hva dere trenger i deres borettslag eller sameie.