Hvorfor sette ut trappevasken?
 

Mange har tradisjon for å la trappevask i sameiet eller borettslag gå på rundgang blant beboerne. På den måten sparer fellesskapet penger, men det er viktig for både miljø og helse at renholdet blir godt nok utført - helst av profesjonelle. Det kan faktisk spare sameiet for vedlikeholdsutgifter i det lange løp. Vi benytter skånsomme og miljøvennlige produkter tilpasset underlaget i deres fellesarealer. 

Våre ansatte tar renhold på alvor og utfører grundig arbeid etter gitte retningslinjer. Alle er selvsagt godkjent i renholdsregisteret hos Arbeidstilsynet. 

Har dere behov for trappevask i deres borettslag eller sameie? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Trappevask og renhold etter behov
 

Hvor ofte det er behov for trappevask varierer med sesongene, menneskene (og dyrene) som bor i et borettslag eller sameie. Noen områder trenger vask flere ganger i uken, mens andre - som vinduskarmer og vegger, kan trenger vask en gang annenhver måned. Med en fast avtale på trappevask kan styret og beboerne være sikre på at renholdet blir utført til ønskelig tid og med ønsket frekvens. Renholdsplanen blir skreddersydd etter deres behov og vi tilpasser oss eventuelle endringer raskt.

 

Tilbud på trappevask


Noen sameier tror de er for små til at det lønner seg å sette ut trappevasken. Men vi har ofte vært første profesjonelle aktør til å bistå små sameier, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr også vask og utskiftning av matter gjennom vår samarbeidspartner Stil Tekstilservice. Vi har et tett samarbeid og sørger for at renholdet i fellesarealene holder en høy standard til enhver tid. 

 

 Fyll i kontaktskjema så avtaler vi en gratis befaring for å kunne lage et tilbud på trappevasken.