Fortrinns historie

Morselskapet til Fortrinn er et familieeid selskap som har drevet med forvaltning og drift av nærings- og boligeiendom i mer enn 40 år. 

De fleste ligger i Kvadraturen, og noen av dem daterer seg tilbake til tidlig på 1600-tallet. De krever sitt når det gjelder vedlikehold, og vi kjenner godt til utfordringene eldre eiendommer står overfor.

Forvaltning av næringseiendom og boligsameier har flere likheter. Eiendomsmassen er verdifull, og det er viktig å ha vedlikeholdsplaner og følge opp eiendommene slik at de ikke forfaller. Akutt vedlikehold blir ofte dyrt vedlikehold. 

I 2021 så datterselskapet Fortrinn dagens lys. Helt i starten stod det kun renhold på tjenestelisten, men vi fant fort ut at mange ønsket en totalpakke. I dag leverer vi både vaktmester- og renholdstjenester, samt en god del andre tjenester til borettslag og sameier i Oslo

Våre ansatte

For at kundene våre skal kjenne seg trygge på oss som tjenesteleverandør, håndplukker vi ansatte som har lang kompetanse innenfor sine felt. De jobber på våre egne eiendommer også, og vi kjenner dem godt. Dette fungerer som en ekstra kvalitetssjekk for våre kunder.

Våre fast ansatte vaktmestere er blant andre Vegard, som har 15 års erfaring innen tømrerfaget, Oliver som har 12 års erfaring som rørlegger, og teknisk sjef Espen som er tidligere elektriker og daglig leder i et elektrikerfirma. På den ukentlige inspeksjonen ute hos våre kunder, kan de forstå og avdekke avvik, og gjøre noe med det.

I tillegg til de fast ansatte har vi et nettverk av flinke folk innen rørfornying, blikkenslagerarbeid og fasaderenovering, og vi videreformidler gjerne disse til våre kunder.

 

“Fortrinn har gjort en veldig god og ryddig jobb for oss. Svarer alltid raskt og får arbeidet vi bestiller unna på kort tid og til en fair pris. ”
- Styret i Langes gate 4 og 6.